11 Haziran 2017 01:02

Cem Doğan’ın albüm tanıtım konseri bugün

Müzisyen Cem Doğan ilk albümü ‘Arz Eyledim’in tanıtım konserini bugün gerçekleştirecek. 

Paylaş

Şerif KARATAŞ
İstanbul

Müzisyen Cem Doğan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ses kayıt bölümü stüdyolarında kaydedilen ilk albüm ‘Arz Eyledim’in tanıtım konserini bugün gerçekleştirecek. 

Ütopya Müzik etiketiyle çıkacak albümün tanıtım konseri bugün Şişli Kent Kültür Merkezi’nde saat 18.00’de başlayacak. Sunuculuğunu Başak İkiz’in yapacağı konserde Hüseyin Korkankormaz, Özge Çam, Nilüfer Sarıtaş, Vedat Gülkanat, Cem Doğan Müzik Merkezi Öğrencileri sahne alacak. 

CEM DOĞAN KİMDİR?

İlköğretim ve lise hayatını doğup büyüdüğü mahalle olan Sultangazi ilçesine bağlı Gazi Mahallesi’nde tamamlayan Cem Doğan, 2009 yılında Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği (THM) Bölümünü kazandı. Bir yıl süren eğitiminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı - Ses Eğitimi (Şan) Bölümüne geçiş yaptı. 2010-2012 yılları arasında TRT THM Gençlik korosunda  korist ve solist olarak bulundu ve çeşitli konserlerde sahne aldı. 2011 yılında Erdal Erzincan Müzik Merkezinden mezun oldu. İTÜ’ye giriş ve Erdal Erzincan Müzik Merkezinden mezun olduktan sonra bir çok konser ve projede bulundu. Doğup büyüdüğü mahallede kendi adına müzik evi açan Doğan, ağırlıklı olarak çocuk öğrencilere bağlama eğitimi veriyor. Alevilere Kalan II albümünde yer alan Doğan’ın ilk albümü Temenna’yı ise 2013’te çıkardı. Bağlama eğitmenliği yanı sıra uzun yıllardır zakirlik yapıyor. 

ÖNCEKİ HABER

Karnelerini aldılar öğretmenine koştular

SONRAKİ HABER

Kıdem giderse ‘Sen şu partidensin deyip ayırmayacaklar'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa