09 Haziran 2017 11:20

Batman'daki saldırıda Öğretmen Yalçın yaşamını yitirdi

Batman Kozluk'ta belediye başkanının yeğenine PKK'lilerin düzenlediği silahlı saldırıda Öğretmen Şenay Aybüke yaşamını yitirdi.

Paylaş

Batman'ın Kozluk ilçesinde, belediye başkanının yeğeni avukat Muhammet Işık'ın içinde bulunduğu otomobile düzenlenen silahlı saldırıda, olay yerinden geçen başka bir araçtaki öğretmen Şenay Aybüke Yalçın yaşamını yitirdi, bir öğretmen de hafif yaralandı.

Kozluk ilçe merkezinde AKP'li Belediye Başkanı Veysi Işık'ın yeğeni avukat Muhammet Işık'ın bulunduğu otomobile başka bir araçtaki PKK'liler tarafından uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Saldırıda, Işık yara almazken, oradan geçmekte olan ve içerisinde 5 öğretmen bulunan başka bir araca kurşunlar isabet etti. Saldırıda 22 yaşındaki öğretmen Şenay Aybüke Yalçın yaşamını yitirirken, 1 öğretmen ise hafif yaralandı. Olay sonrası saldırganın bulunduğu aracın yakalanması için çalışma başlatıldı. 

  • Şenay Aybüke Yalçın(sağ baştan ikinci)

Bu olaydan bir süre sonra ilçenin Bekirhan beldesindeki jandarma karakoluna bombalı araçla düzenlenen saldırıda 3'ü asker 4 kişi yaralandı. Güvenlik güçleri iki olayın bağlantılı olabileceği üzerinde duruyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kırkağaç'ta sağanak yağmur ve dolu zarar verdi

SONRAKİ HABER

Askerleri taşıyan otobüs kaza yaptı: 47 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...