09 Haziran 2017 07:59

Demirören: Futbolu karıştırmak isteyenlere fırsat verildi

TFF Başkanı Demirören, 'Arda yanlış yaptı' dedi ve ekledi: Bu olaylarda Arda'nın tıpkı benim gibi referandumdaki desteğinin etkili olduğunu biliyorum.

Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Olağan Mali Genel Kurulu’nda Arda Turan'ın milli takımı bırakmasına ilişkin ilk kez konuştu.

“Türk futbolu için 5 yıldır her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Türk futbolunun önünü açtık. Devrimler yaptık” iddialarında bulunan Demirören, UEFA’nın karanlık bir kabus gibi üzerlerine çöktüğünü, ‘FETÖ’nün saldırısına karşı mücadele verdiklerini söyledi.

TFF’nin mali açıdan en iyi dönemini geçirdiğini söyleyen Demirören, Arda Turan krizine dair ise  “Arda Kaptanımız bir yanlış yapmıştır ama yaptığı bu yanlışı Arda’ya doğru şekilde göstermeliyiz, Arda bir dünya markası. Fatih Terim gibi bir değere sahip çıkmamız gerekiyor. Eleştiri olabilir ancak hakaret olamaz” dedi.

'REFERANDUM DESTEĞİMİZ ETKİLİ OLDU'

Demirören, “Türk futbolunu karıştırmak isteyenlere fırsat verildi. İspanya'yla oynadığımız kader maçında takım saldırı altındaydı.  Arda Turan’ın tıpkı benim gibi referandum sürecindeki desteğinden dolayı bu olayların etkili olduğunu biliyorum” iddialarını ortaya attı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Genel Merkezini ziyaret etti 

SONRAKİ HABER

Sennur Sezer ödüllerinde yeni değerlendirme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa