07 Haziran 2017 17:26

Doğum günün kutlu olsun Oğuz Güven

Arkadaşları, 15 Mayıs’tan bu yana Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan cumhuriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven’in doğum gününü kutladı.

Paylaş

Arkadaşları Oğuz Güven’in doğum gününü kutladı. Başsavcı Mustafa Alper’in trafik kazasında ölümüyle ilgili bir haberin başlığı nedeniyle “örgüt propagandası” gibi ülke tarihinin en absürt suçlamasıyla 15 Mayıs’tan bu yana Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan cumhuriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven’in arkadaşları, Güven’in doğum gününü kutlamak için bir araya geldi. Arkadaşları, “Oğuz Güven gazetecidir” yazan afişle çektirdikleri fotoğrafla Güven’in doğum gününü kutladı.

Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Oğuz Güven’in meslektaşlarının yanı sıra kızı Demet Güven Akyıldız, damadı Yavuz Akyıldız ve 2.5 yaşındaki torunu Aren Akyıldız da katıldı. Cezaevinde görüşme yasağı olduğu için bir fotoğraf çektirerek gazeteler aracılığıyla doğum günü mesajı veren Güven’in arkadaşları, “Oğuz Güven’e özgürlük” pankartı açtı.  Buluşmaya gelemeyen Güven’in arkadaşlarının mesajının da yer aldığı fotoğraf çekimi sırasında “Oğuz Güven’e özgürlük”, “Oğuz gazetecidir” sloganları atıldı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Çocuk işçiler kısa filmle anlatılacak

SONRAKİ HABER

CHP’li Emir, gazetecilerin cezaevi şartlarını sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa