07 Haziran 2017 03:46

Greve çıkmaya hazırlanan TAT'da anlaşma sağlandı

Tek Gıda-İş Sendikası bugün greve çıkmaya hazırlandığı TAT Gıda ile devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlandığını açıkladı.

Paylaş

Tek Gıda-İş Sendikası internet sitesinden yaptığı açıklama ile bugün için greve çıkma kararı aldığı TAT Gıda San. A.Ş. işyeri ile devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlandığını bildirdi. 

Tek Gıda-İş tarafından yapılan açıklamada yapılan anlaşmayla ilgili şu açıklama yapıldı: “Kurumun Mustafakemalpaşa  şubemize bağlı Tat Gıda San. Mustafakemalpaşa işletmesi, Tat Gıda San. Mustafakemalpaşa Sek işletmesi, Tat Gıda San. Karacabey işletmesi,  İzmir 3 nolu şubemize bağlı Tat Gıda San. Pastavilla işletmesi, Tat Gıda Söke fabrikalarında çalışmakta olan üyelerimize bu toplu iş sözleşmesi ile çok önemli kazanım ve iyileştirmeler sağlandı.
 
İşveren yetkililerine, sözleşme sürecinde gösterdikleri  anlayış ve iyi niyetli yaklaşımları nedeniyle teşekkür ediyoruz.
 
Yeni dönem toplu iş sözleşmesinin başta üyelerimiz olmak üzere TEKGIDA-İŞ ve TAT camiasına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” 

BUGÜN GREVE ÇIKILACAKTI

TAT Gıda ile Tek Gıda-İş Sendikası arasında 1 Ocak'tan beri yapılan toplusözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamayınca 7 Haziran'da greve çıkma kararı alınmıştı. (HABER MERKEZİ)


 

ÖNCEKİ HABER

Yol kenarındaki ağaçlık alanda erkek cesedi bulundu

SONRAKİ HABER

AİHM'ye Cumhuriyet çalışanlarına öncelik için başvuru

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...