06 Haziran 2017 17:14

24. İstanbul Caz Festivali’nde Paco de Lucía anılacak

24. İstanbul Caz Festivali, 'Paco De Lucia Anısına: Beyond The Memory' projesiyle 8 Temmuz'da dinleyici ile buluşacak.

Paylaş

24. İstanbul Caz Festivali, flamenkonun kült gitarist ve bestecilerinden Paco de Lucia’ya bir saygı duruşu niteliğindeki “Paco De Lucia Anısına: Beyond The Memory” projesiyle 8 Temmuz Cumartesi günü 21.30’da Zorlu PSM ana sahnede dinleyici ile buluşacak.

Zorlu Performans Sanatları Merkezinde gerçekleşecek gecede, sanatçının kariyerinin çeşitli evrelerinde birlikte çalıştığı, Jorge  Pardo, Carles  Benavent, Jose Maria Bandera, Nino Josele, El Piranha, David de Jacoba gibi yıldız müzisyenler aynı sahnede bir araya gelecek.

CAZ FESTİVALİ 4-20 TEMMUZ ARASI

24. İstanbul Caz Festivali tarafından gerçekleşen özel bu projeye Türkiye’den hepsi kendi alanında önemli üç isim de katılıyor. Bir Paco de Lucia bestesi olan Palenque’nin “Tuana” yorumuyla Levent Yüksel bu gecenin konuklarından biri olacak.

Gecede, Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan’ı bir araya getiren Taksim Trio da sahne alacak.

Türkiye’nin perdesiz gitar virtüözlerinden, Cenk Erdoğan da gecenin konukları arasında yer alacak.  İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 20 yıldır düzenlenen 24. İstanbul Caz Festivali, 4-20 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

5 Haziran saldırısındaki ihmallerin araştırılması reddedildi

SONRAKİ HABER

Barış İnce’nin yeni kitabı ‘Çelişki’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa