06 Haziran 2017 16:36

'Turizmde Trafik Güvenliği' toplantısına zayıf katılım

Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Cem Gencer, konuşmacı olarak katıldığı toplantıda salonda sadece 1 kişi olmasına tepki gösterdi.

Paylaş

Antalya'da Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Cem Gencer ve ekibinin konuşmacı olarak katılacağı 'Turizmde Trafik Güvenliği' toplantısına şoförler yerine sadece dernek başkanı katıldı. Salonda sadece 1 kişi görünce sinirlenen Gencer, duyarsızlığa tepki gösterdi.

Antalya'da "Yerli ve yabancı turistlerin huzurlu ve güvenli ortamda seyahat edebilmelerini temin etmek, geçmiş yıllarda turizm taşımacılığı üzerinde yaşanan olumsuzluklara neden olan trafik kazalarını en aza indirebilmek adına etkin çözümler üreterek alınan tedbirlerin uygulanabilmesi" amacıyla 'Turizmde Trafik Güvenliği' toplantısı organize edildi.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde, Trafikten Sorumlu Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Cem Gencer ve ekibinin sunum için geldiği toplantıya, yalnızca Turizm Şoförleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kayabaşı katıldı.

Duyarsızlığa tepki gösteren Emniyet Müdür Yardımcısı Cem Gencer, "Birkaç gün öncesinden aranarak TÜRSAB üzerinden bütün firmalara ulaşıldı. Bu firmalarda çalışan 800 şoförün katılacağı söyleniyordu. Ancak hiç katılım olmadı. Öğleden önce düzenlenen toplantıya ise sadece 22 yönetici katıldı. Kimse çıkıp sorunlardan söz etmesin" dedi.

Gencer, ekibiyle birlikte toplantıdan ayrılırken Turizm Şoförleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kayabaşı da toplantı salonundan ayrıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Erten: Bunları yapanların futboldan ekmek kazanmaması lazım

SONRAKİ HABER

Kolombiya’da öğretmenler 26 gündür grevde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...