06 Haziran 2017 11:24

Komşusunun köpeğini 'tavuklarımı yiyor' diyerek vurdu!

Edirne'de kaportacılık yapan Mehmet E, işyerinde baktığı tavukları yediğini iddia ettiği köpeği havalı tüfekle vurdu. Köpeğin felç kalma ihtimali var.

Paylaş

Edirne'de Sanayi Sitesi'nde kaporta ustası olan Mehmet E, işyerinde baktığı tavukları yediğini öne sürdüğü köpeği havalı tüfekle vurup yaraladı. Yaralı köpeğin sahibi tarafından polise şikayet edilen Mehmet E, köpeği tavuklarını yiyen başka bir köpeğe benzettiği için vurduğunu söyledi.

Sanayi Sitesi'nde kaporta ustası olan Mehmet E, dün işyeri önündeki köpeği havalı tüfekle ateş ederek yaraladı. 'Boz' isimli köpeğin sahibi, Mehmet E. ile yaşadıkları tartışmanın ardından Edirne Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (EDHAYKO) üyeleri birlikte yaralı köpeği İstanbul Beylikdüzü'ndeki veterinere götürdü.

Yapılan incelemede tüfekten çıkan merminin köpeğin omuriliğine denk geldiği ve felç kalma ihtimalinin olduğu tespit edildi.

Köpek tedavi altına alınırken, sahibi Mehmet E. hakkında polise şikayette bulundu. Tutanak tutulan Mehmet E., vurduğu köpeği tavuklarını yiyen başka bir köpeğe benzettiği için vurduğunu söyledi.

EDHAYKO üyeleri, köpeğe ateş eden Mehmet E. hakkında Edirne Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü’ne şikayet dilekçesi vereceklerini söyledi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Cam işçilerinden Kristal-İş'e: İşçiye sormadan imzalamayın

SONRAKİ HABER

Arda Turan milli takım kadrosundan çıkarıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...