06 Haziran 2017 07:16

Suç örgütü lideri Sedat Peker'e bir ödül daha

Suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'e Milliyet'in ekinden sonra 'Quality' adlı dergi de ödül verdi. (Fotoğraf: www.neoldu.com)

Paylaş

Organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker'e bir ödül de 'Quality' adlı dergi tarafından verildi.

Milliyet gazetesinin eki 'Şehrin en iyileri'nin düzenlediği törende 'En hayırsever iş adamı' ödülü verilen Peker'e bu kez de Quality adlı dergi tarafından aynı ödül verildi.

neoldu.com'un haberine göre, Sosyete hayatın yansıtan magazin dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci, ödül töreninde "Devletini ve milletini seven bir insanım. Fakat şunu çok iyi biliyorum ki ‘seviyorum’ demekle olmuyor sadece, icraat lazım. Ben 80’li yıllarda liseyi 6 sene okumak zorunda kalan bir insan olarak bazı şeyler yaşadım bazı değerlerim var. Bir dostum var bu uğurda hapis yatıp çıktı. Bedel ödedi, ağır bedel ödedi" ifadelerini kullandığı konuşmasında Peker'in bu ödülü hak ettiğini söyledi.

Sedat Peker ise konuşmasında Milliyet'in verdiği ödül sonrası yapılan eleştiriler için  "Sosyal medyada sesleri çok çıkan ama toplumda bir karşılığı olmayan insanlar tarafından biraz eleştirilmiştim. Tabii ki daha sonra destek veren insanların fazlalığı karşısında sesleri çok çıkmamıştı" dedikten sonra "Salih Keçeci dostumuz tam öyle bir zamanda bu ödülle ilgili bana mutlaka almam gerektiğini söyledi... Duruşundan, kalitesinden özellikle ahde vefaya, dostluğa gösterdiği değerden ve geri adım atmamasından dolayı kendisini takdir ettiğimi tekrardan teşekkür ettiğimi sizlerin huzurunda söylemek istiyorum" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mefar ilaç işçilerinin grevi de yasaklandı

SONRAKİ HABER

Petrol hattına hırsızlık için vana takılırken yangın çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...