06 Haziran 2017 06:16

Tarkan: #BenBirZeytinAğacıyım

Sanatçı Tarkan, Bakan Faruk Özlü’nün ‘Tarkan’ın zeytinlikleri mi varmış?’ çıkışına ‘İki bin yaşındayım. #BenBirZeytinAğacıyım’ diyerek cevap verdi.

Paylaş

Sanatçı Tarkan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün “Tarkan’ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri?” sorusuna bir fotoğrafla cevap verdi. 

Dünya Çevre Günü dolayısıyla zeytin ağaçlı bir fotoğraf ve yazı paylaşan Tarkan “Millattan, beyaz adamın Amerika’yı keşfinden, TBMM’den, Birleşmiş Milletler’den daha eskiyim. İki bin yaşındayım. #BenBirZeytinAğacıyım” diye yazdı. 

‘NE YAPACAKMIŞ ZEYTİNLİKLERİ?’

Tarkan, zeytin katliamıyla ilgili görüşmeler sırasında bir paylaşımda bulunmuştu. Tarkan, zeytinlik alanların imara ve sanayi tesislerine açılmasına tepki göstererek Twitter üzerinden “Bir ülkenin en büyük nimeti, değeri onun doğasıdır. Zeytin ağaçları Anadolu’nun hazinesidir belleğidir. Rant için zeytin ağaçlarına kıymayın” demişti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ise, Tarkan’ın zeytinlik tepkisine ilişkin “Tarkan’ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri? Tarkan’ın şarkılarını seviyoruz. Tarkan şarkılarını söylesin” demişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

2 Bakanlığa ‘FETÖ’ operasyonu: 47 gözaltı

SONRAKİ HABER

Metrobüs şoförüne silah çekti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa