Sivas'ta öğretmenden öğrencilere sıra dayağı

Sivas'ta lise öğretmeni tahtaya kaldırdığı 4 öğrenciye sırayla tokat attı. O anlar bir öğrencinin cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

05 Haziran 2017 18:38
Paylaş

Sivas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde  öğretmen, dört öğrenciye sıra dayağı attı. Yaklaşık 10 gün önce Elektrik Bölümü Öğretmeni O.K., 10-A sınıfında tahtaya çıkardığı öğrencileri 'bir daha şikayet gelmeyecek' diyerek uyardı. Daha sonra 4 öğrenciyi sırayla tokatladı. Öğretmenin sıra dayağı sınıftaki bir öğrenci tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Bu konudan haberleri bulunduğunu belirten Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altunsay, "Araştırıyoruz. Öğretmen hakkında da soruşturma açtık" dedi. Sınıfta cep telefonuyla görüntü çeken öğrencinin hakkında da işlem başlatıldığı kaydedildi.

VALİDEN AÇIKLAMA

Elektrik Bölümü Öğretmeni O.K. hakkında Sivas Valisi Davut Gül de açıklama yaptı. Vali Gül, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ''Öğrencileri dövme görüntüsü sosyal medyada paylaşılan öğretmen hakkında soruşturma açılmış ve soruşturma sonuçlanana kadar açığa alınmıştır'' ifadelerini kullandı. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Akıncı'dan Kıbrıs açıklaması: Cenevre’nin yolu açıldı

SONRAKİ HABER

Londra saldırganlarının kimlikleri açıklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...