05 Haziran 2017 14:56

Mahalleliyi isyan ettiren kaza

İzmir’de aşırı hızlı giden minibüs, yolun karşısına geçen iki kız çocuğuna çarparak 50 metre sürükledi.

Paylaş

İzmir’de yüksek hızla seyreden minibüs, yolun karşısına geçen iki kız çocuğuna çarparak 50 metre sürükledi. Hastanede tedaviye alınan çocukların durumu ağır. Kaza sonrası mahalleli belediyeye tepki gösterdi: “Burada sürekli kaza oluyor, artık önlem alsınlar”

İzmir’de Gaziemir yönüne seyir halinde olan bir minibüs yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki Simge Kekeç ve Hilal Önder’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre savrulan Kekeç ve arkadaşı ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Simge Kekeç, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Hilal Önder, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan iki yaralının durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kazadan sonra sürücüye tepki gösteren mahalle halkı, caddede sık sık kazaların yaşandığını belirterek trafiği yola kapatmak istedi. Burada konuşan mahalle halkından Mehmet Bozkurt, “Burada sürekli kaza oluyor. Çocuklarımız böyle eziliyor. Bu caddede sürat yapıyorlar. Belediye buraya kasis yapsın, trafik ışıkları koyulsun” dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Amanoslar'da ilk kez sırtlan görüntülendi

SONRAKİ HABER

Bedensel engelli çocuk yangında hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...