05 Haziran 2017 07:44

Fikret Orman: ‘Güneş’li günler sürecek

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman: 2 senedir güneşli günler yaşıyoruz. İnşallah bu güneşli günler devam edecek.

Paylaş

Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği iftar programına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “2 senedir güneşli günler yaşıyoruz. İnşallah bu güneşli günler devam edecek” diye konuştu.

Bursa Beşiktaşlılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman  yemeğin ardından konuşma yaptı. “5 sene evvel başladık bu yolculuğa diyen Orman “Zor bir yolculuktu. Bütün dernekteki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bize inandınız. İlk söylediğimde insanlara inandırıcı gelmiyordu. Her şeyden evvel biz Beşiktaş’a inandık. Ben Beşiktaş'ın içinde doğdum. Bu geldiğimiz noktayı 5 sene evvel tarif etseydim hayalci olarak görürlerdi. Ama hep beraber bu günlere yaşadık” dedi.

İlk önce “feda” ile başladıklarını belirten Fikret Orman “O süreci esasında hızlı geçtik. Sonra stadyumumuzun inşaatı başladı. O da yapılacak, yapılmayacak derken ‘Gururlan’ dönemi yaşamaya başladık. Artık hepimizin gururlandığı bir kulübümüz var. Şimdi de son 2 senedir güneşli günler yaşıyoruz. İnşallah bu güneşli günler devam edecek. Burası namuslu insanların önemli bir camiadır. Biz de gelirken ilk günden söyledik yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz diye. İnşallah bu yapılanlar sizler tarafından takdir edilir, ediliyor da. İyi şeyler yapmaya gayret ettik” dedi.

Fikret Orman'ın konuşmalarının ardından Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, Orman’a kılıç-kalkan hediye etti. Kılıç-kalkanı eline alan Orman, “İhtiyaç vardı transfer döneminde. Bonservis isteyenleri keseceğiz” diyerek yaptığı espri salonda gülüşmelere neden oldu. Daha sonra programa katılanlar Orman ile fotoğraf çektirdi. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

CarrefourSA'da 5 milyonluk yatırım işçiye kıyım olarak döndü

SONRAKİ HABER

Durgunsu Kano 3. Dünya Kupası sona erdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...