04 Haziran 2017 15:21

Tekne kazasıyla ilgili kaptan ve yardımcıları serbest

Beşiktaş'ın kutlamaları sırasında gerçekleşen tekne kazasıyla ilgili 2 gemi kaptanı ve 2 yardımcılarının bulunduğu 4 kişi serbest bırakıldı.

Paylaş

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazayla ilgili aralarında 2 gemi kaptanı ve yardımcıların da bulunduğu 4 kişi dün emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kazanın ardından gözaltına alınan aralarında 2 gemi kaptanı ve yardımcıların da bulunduğu H.G, O.A, A.T ve İ.V Balat'ta bulunan Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada ifadeleri alınan 4 kişi serbest bırakıldı.

DEMİR KORKULUKLAR ÜZERLERİNE DÜŞMÜŞTÜ

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarına 'Karadeniz Teknik Üniversitesi Kartalları' taraftar grubu üyesi 4 arkadaş eşleriyle birlikte dün kiraladıkları bir tekneyle kutlamalara katılmış. Beşiktaş açıklarında 8 kişinin bulunduğu tekne yine taraftarların bulunduğu başka bir tekne ile çarpışmıştı. Çarpmanın etkisiyle kırılan demir korkuluklar güverte bulunan Özlem Ger Gürel ile Samet Bakan'ın bacaklarından yaralanmasına sebep olmuştu. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li Özel: Cumhurbaşkanı tükenmişlik sendromunda

SONRAKİ HABER

Diyarbakır Kulp’taki 10 köyde sokağa çıkma yasağı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa