03 Haziran 2017 13:36

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yücel tutuklandı

Bu sabah Iğdır'da gözaltına alınan Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, tutuklandı.

Paylaş

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, gazetede yayınlanmayan bir tekzip nedeniyle tutuklandı. Bu sabah Iğdır'da gözaltına alınan Yücel gözaltına alındığını sosyal medyadan duyurmuştu. Yücel attığı tweette, "Berat Albayrak'ın Aydınlık'a hakaret eden tekzibini yayımlamadığımız için Iğdır'da gözaltına alındım" demişti.

BANKALAR KAPALI OLDUĞU İÇİN 100 BİN TL BULUNAMADI

Iğdır Barosu avukatlarından Dilek Murgul, İlker Yücel'in cezaevine girmemesi için 100 bin TL'nin yatırılması gerektiğini belirtmişti. Ancak bankaların kapalı olduğu cumartesi günü bu para temin edilemedi. Yücel savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İlker Yücel adliye çıkışında gazetecilere, "FETÖ dönemindeki hakimlerin aldığı karardan dolayı tutuklandım" dedi. Yücel'in avukatı Mehmet Nuri Aytekin, "Mahkemeye nakit olarak 100 bin lira götürmemiz gerekiyordu. Bankalar kapalı olduğu için o kadar nakit bulunamadı. Aydınlık Gazetesindeki arkadaşlar, parayı temin etmeye çalışıyorlar. Yatırdığımız zaman çıkacak" diye konuştu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Çarşı'dan lösemi hastası Ela için donör kampanyası

SONRAKİ HABER

8 Mart eylemini ‘terör eylemi’ saydılar!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...