03 Haziran 2017 10:45

Avcılar'da kurşun isabet eden Oğuz Kıllı yaşamını yitirdi

Aracıyla seyir halindeyken başka bir araçtan sıkılan kurşun isabet eden Oğuz Kıllı, 15 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Paylaş

14 Mayıs Pazar günü D-100 Karayolu Saadetdere mevkiinde aracıyla seyir halinde olan 31 yaşındaki Oğuz Kıllı'ya, başka bir araçtan ateşlenen kurşun isabet etti. Kıllı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, saldırganlar ise kaçtı. 15 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Oğuz Kıllı dün hayatını kaybetti. Kıllı'nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Yapılan otopsinin ardından cenaze aileye teslim edildi.

İddiaya göre, silah kullanan kişilerin aralarında husümet bulunduğu belirtilen başka bir gruba ateş açtığı, kurşunlardan birinin Oğuz Kıllı'ya isabet ettiği belirtildi.

15 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Oğuz Kıllı'dan geriye 3,5 yaşındaki kızı Esra ve eşi Ezgi ile çektirdiği fotoğraflar kaldı.

BAŞKA OĞUZLARI KAYBETMEYELİM

Adli Tıp Kurumu önünde basın açıklaması yapan aile Oğuz'un katillerinin bir an önce bulunmasını istedi. Abla Nesrin Karslı "Biz Oğuz'umuzu kaybettik ama diğer Oğuzlarımızı kaybetmemek için hep birlikte bu insanlık dışı amaçsız kin dolu teröre dur demeliyiz" dedi.

Oğuz Kıllı'nın eşi Ezgi Kıllı ise "Çocuğum babasız kaldı. Tüm sevenleri için adalet olmayan bu dünyada adelet istiyorum" diye konuştu.

Anne Mahie Kıllı ise "Benim oğlum son olsun. Adalet istiyorum. Katili bulunsun yavrumun. Torunum babasız kaldı. Başka çocuklar babasız kalmasın" şeklinde konuştu.

  • Oğuz Kıllı'nın eşi Ezgi Kıllı ve annesi Mahie Kıllı.

Aileye destek için gelen CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ise bireysel silahsızlanmanın önemine değinerek "Bu silahları pervasızca kullananların bunun oyuncuk olmadığını bilmeleri lazım. Bir çok çocuğumuzu hayattan çekip alıyorlar. Mutlaka çok ağır cezalarla bunun son bulacağına inanıyoruz. Bir an önce katilin bulunmasının takipçisi olacağız" diye konuştu. (DHA)

  • Oğuz Kıllı ve 3,5 yaşındaki kızı Esra.
ÖNCEKİ HABER

Did the Kurds make an agreement with ISIS?

SONRAKİ HABER

Ali İsmail Korkmaz ödülleri dayanışma akademilerine

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa