03 Haziran 2017 02:18

Tatlıcıya silahlı saldırı: 6 yaralı

Mersin'de iki kişi, bir gün önce hesap yüzünden çalışanlarıyla tartıştıkları künefeciye silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 6 kişi yaralandı.

Paylaş

Mersin'de iki kişi, bir gün önce çalışanlarıyla hesap yüzünden tartıştıkları künefeciye silahlı saldırı düzenledi. Kurşunların isabet ettiği 4'ü müşteri 6 kişi yaralanırken, bir kadın müşteri de kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, gece yarısı merkez Yenişehir İlçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana geldi. Henüz kimliği öğrenilemeyen 2 kişi, bir gün önce hesap yüzünden tartıştıkları künefeciye, silahlı saldırı düzenledi. Şüpheliler, geldikleri otomobille kaçarken, mermilerin isabet ettiği 2 çalışan ile 4 müşteri yaralandı. Saldırı sırasında büyük korku yaşayan bir kadın müşteri de kalp krizi geçirdi. 

Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kalp krizi geçiren kadın ile yaralılardan Halim Yüksel (29) ile Ahmet Cömert (40), Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Serkan Altay (19) ve Soner Çiçek (33) Şehir Hastanesi'ne, Cem Yılmaz (40) ve Eren Filit (54) ise Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis ekiplerinin olay yerinde ve çevresinde yaptığı araştırmada, şüphelilerin saldırıda kullandığı tabancalar ile çok sayıda boş kovan bulundu.

Görgü tanıklarının ifadesine başvurup çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Emekliliğe cevaptır!

SONRAKİ HABER

SDG, 2 IŞİD tankını imha etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...