03 Haziran 2017 00:04

Rize mi Bursa mı: Hangisi tutunacak?

Süper Lig'in son maçları bugün oynanacak. Günün en heyecan verici mücadelesi kümede kalma yarışı olacak.

Paylaş

Süper Lig’in son haftası bugün oynanacak maçlarla tamamlanıyor. Şampiyonun geçtiğimiz hafta belli olduğu ligde günün en heyecan verici mücadelesi kümede kalma yarışı olacak.

Günün ilk maçında saat 14.00’te 38 puanla 14. sırada yer alan Kayserispor, 70 puanla ligi ikincilikle tamamlamayı garantileyen Medipol Başakşehir’i konuk edecek.

EZELİ RAKİPLERİN 3.’LÜK MÜCADELESİ

3.’lük için çekişen Fenerbahçe ve Galatasaray, saat 17.00’de sahne alan takımlardan. 61 puanı bulunan ve ikili averajla Galatasaray’ın önünde yer alan Fenerbahçe, deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Adanaspor’la karşılaşacak. Galatasaray ise evinde Türkiye Kupası şampiyonu Konyaspor’u ağırlıyor. Galatasaray, Fenerbahçe’yi geçebilmek için sarı lacivertlilerin tökezlemesini bekleyecek. Her iki takım da önümüzdeki yıl UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek.

ŞAMPİYON, TARAFTARININ ÖNÜNDE

Şampiyon Beşiktaş, kupa sevincini taraftarıyla Osmanlıspor karşısında paylaşacak. 17.00’de başlayacak maçın karnaval havasında geçmesi bekleniyor.

HANGİ SONUÇLA KİM KÜMEDE KALIR?

Günün 17.00’de oynanacak diğer maçları ise çetin bir kümede kalma mücadelesine tanıklık edecek. 33 puanlı Çaykur Rizespor, sahasında 40 puanla 11. sırada olan Aytemiz Alanyaspor’la karşılaşacak. 35 puanlı Bursaspor ise 51 puanlı Trabzonspor’a konuk.

Rize’nin kümede kalması için sahadan galip ayrılması ve ikili averajda önünde olduğu Bursaspor’un puan kaybetmesi gerekiyor. 

6 haftadır kaybeden Bursaspor da 5 haftadır kazanamayan hedefsiz rakibi Trabzonspor karşısında 3 puan alarak yoluna Süper Lig’de devam etmek istiyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Efes, Beşiktaş’ı ağırlıyor

SONRAKİ HABER

Real Madrid-Juventus: Devlerin final gecesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...