06 Temmuz 2012 12:26

Bekaroğlu’dan Kurtulmuş’a mesaj

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, Partinin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un AKP’ye geçeceği yönünde basında yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı.Kurtulmuş’un, bu tür haberlere kaçamak yanıt vermesini eleştiren Bekaroğlu, şunları söyledi:“Parti organlarında bu spe

Bekaroğlu’dan Kurtulmuş’a mesaj
Paylaş

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, Partinin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un AKP’ye geçeceği yönünde basında yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Kurtulmuş’un, bu tür haberlere kaçamak yanıt vermesini eleştiren Bekaroğlu, şunları söyledi:
“Parti organlarında bu spekülasyonlarla ilgili hiçbir şey söylenmemiştir. Sayın Genel Başkanımız bu süreçle ilgili herhangi bir doyurucu bilgilendirme yapmamıştır. Buna karşılık iktidar partisinin sözcüleri teşkilat mensuplarımızı rencide edecek tarzda açıklamalarını sürdürmektedirler.”

Numan Kurtulmuş’tan konuyla ilgili bir açıklama beklediklerini belirten Mehmet Bekaroğlu, “Herkes bize sorular sormaktadır; sözümüze ilgi duyan, genel başkanımızı ve partimizi ilgi ile takip eden milyonlarca insan doyurucu bir açıklama beklemektedir” dedi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

4 ay 3 hafta 2 gün

SONRAKİ HABER

Rakel Dink Roboskî’deydi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...