01 Haziran 2017 14:26

‘Daha’ Çek Cumhuriyeti’nde

Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı, ‘Daha’ Çek Cumhuriyeti’ndeki Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nin dünya prömiyerini yapacak.

Paylaş

Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleştirilen, Onur Saylak’ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu,  Hakan Günday’ın aynı adlı kitabından uyarlanan ‘Daha’, Avrupa’nın en eski festivallerinden Çek Cumhuriyeti’ndeki Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nin dünya prömiyerini yapacak. Geçtiğimiz yaz Antalya’da çekilen ‘Daha’, festivalin ana yarışma bölümünde büyük ödül Kristal Küre için yarışacak.

BABA OĞUL HİKÂYESİ

Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Tuba Büyüküstün, Uğur Aslan, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Kaan Uluca, Lara Aysal, Onur Akgülgil ve Pervin Bağdat’ın başlıca rolleri üstlendiği ‘DAHA’ bir baba oğul hikayesine odaklanıyor. Ay Yapım yapımcılığında, b.i.t. arts ortaklığında çekilen, Hakan Günday’ın sinemaya uyarlanan ilk eseri olan ‘Daha’ proje aşamasında Saraybosna Film Festivali Cinelink, İstanbul Film Festivali Köprüde Buluşmalar ve Antalya Film Forum’a katılmıştı. Bu yıl 52’ncisi düzenlenen, Akademi ödüllü aktör Casey Affleck’in ve dünya sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Ken Loach’ın onur ödülü alacağı festival, 30 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

İsveç’de çalıntı kamyon araba ve bisikletleri ezdi

SONRAKİ HABER

Uca: AKP Sur’da 100 yıllık iskân politikasını sürdürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...