01 Haziran 2017 12:24

Beşiktaş'ta metro çalışmalarından dolayı yol çöktü

Beşiktaş Barbaros bulvarında metro çalışmaları sırasında yolda çökme meydana geldi.  

Paylaş

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda, metro istasyonu çalışması yapılan alana yakın bölgede yolda çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle ölen ya da yaralanan olmazken yolda hasar meydana geldi. Barbaros Bulvarı Zincirlikuyu istikameti yaya ve araç trafiğine kapatıldı. 

Beşiktaş Meydanı'ndan Barbaros Bulvarı'na girişte, saat 16.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yolda çekme meydana geldi. Beşiktaş Metro İstasyonu inşaat alanının yanında, 3 metre derinliğinde, 75 santimetre çapında meydana gelen göçük nedeniyle Zincirlikuyu istikametindeki yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Göçük sırasında yoldan araç veya yayanın geçmemesi sayesinde herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. 

Göçük nedeniyle Zincirlikuyu istikametine gidecek olan araçlarIN bir kısmı Çırağan Cadde istikametine yönelirken bir kısmı da Beşiktaş Meydanı'ndan geri dönmek zorunda kaldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler ve iş makineleri çöken yolu doldurmak için çalışma başlattı. Oluşan çukura beton ve toprak dökme çalışmaları devam ediyor. (DHA)

 

 

ÖNCEKİ HABER

Demirtaş SEGBİS'i reddetti

SONRAKİ HABER

İnegöl’de gölete giren 15 yaşındaki iki öğrenci boğuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...