01 Haziran 2017 08:36

Trakya Tıp Fakültesinde 100 personel zehirlendi

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde aralarında doktorların da olduğu yaklaşık 100 personel akşam yemeğinden zehirlendi.

Paylaş

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde aralarında doktorların da olduğu yaklaşık 100 personel dün akşam yemeğinin ardından karın ağrısı ve bulantı şikayetiyle acil servisi başvurdu.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde dün akşam yemeği ve iftarın ardından, doktorların da aralarında bulunduğu 100 kadar personel, bulantı ve karın ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdu. Hastanenin acil servisinde tedaviye altına alınan 60 kadar personel kısa bir sürede taburcu edildi. Yaklaşık 40 personel ise acil serviste müşahede altına alındı. Zehirlenme şüphesiyle acile gelen personelin mercimek çorbası, kızartma, tavuk ve dondurmanın yer aldığı yemekten zehirlendikleri tahmin ediliyor.

Hastane yönetimi, yemekten şüphe edildiğini ancak yemeyen bazı personelin de zehirlenme şüphesiyle acil servise başvurduğunu belirterek, zehirlenmenin nereden kaynaklandığının araştırıldığını söyledi.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü de Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün çıkarılan yemeklerden incelenmek üzere numune aldı. (Edirne/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gürer: Öğretmen atamalarında mülakat kaldırılmalıdır

SONRAKİ HABER

Durdurulan minibüsten ceylan çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...