01 Haziran 2017 07:16

Bakan: Tarkan ne yapacakmış zeytinlikleri?

Tarkan’ın zeytinlik tepkisine Sanayi Bakanı’ndan yanıt geldi. Bakan ‘Tarkan’ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri?' dedi.

Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Tarkan’ın zeytinlik tepkisine “Tarkan’ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri? Tarkan’ın şarkılarını seviyoruz. Tarkan şarkılarını söylesin” dedi.

Habertürk’ten Deniz Çiçek’in haberine göre; Tarkan’ın “Rant için zeytin ağaçlarına kıymayın” mesajına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü cevap verdi. 

Üretim Reform Paketi ile ilgili TBMM Sanayi Komisyonu’ndaki görüşmelerde milletvekillerinin Tarkan’ın da düzenlemeye karşı çıktığını anımsatması üzerine Özlü, “Tarkan’ın ne işi var, Tarkan’ı niye karıştırıyorsunuz” dedi. Özlü, “Tarkan’ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri? Tarkan’ın şarkılarını seviyoruz. Tarkan şarkılarını söylesin” dedi.

‘BAKANIN ZEYTİNLİKLERİ Mİ VAR?’

Bakanın bu sözlerine sosyal medya kullanıcıları “Bakanın zeytinlikleri mi var?” sorusuyla karşılık verdi.

Tarkan, Twitter’dan “Bir ülkenin en büyük nimeti, değeri onun doğasıdır. Zeytin ağaçları Anadolu’nun hazinesidir belleğidir. Rant için zeytin ağaçlarına kıymayın” mesajı paylaşmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Enes Ünal resmen Villarreal'de

SONRAKİ HABER

Morning Star ve NUJ’den Evrensel ile anlamlı dayanışma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...