01 Haziran 2017 02:13

Atiker Konyaspor futbolcuları kupayla şehir turu attı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir’i penaltılarda mağlup eden Atiker Konyaspor oyuncuları, kupayla şehir turu attı.

Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir’i penaltılarda mağlup ederek tarihinde ilk kez kupayı kaldıran Atiker Konyaspor kafilesi, yüksek hızlı trenle saat 04.30 sıralarında şehre geldi. Gar çıkışı kendilerini bekleyen üstü açık otobüse binen futbolcular 300 dolayında taraftarlla karşılıklı tezahüratlar yaptı.

Üstü açık otobüse binen futbolcular kupayla şehir turu attı.

SIRA LİG ŞAMPİYONLUĞUNDA

Türkiye Kupası'ndan sonra sırada lig şampiyonluğu olduğunu belirten Selim Ay,  "Şampiyon olacağımızı hissettik. Bütün şehir arkamızdaydı. Çok anlamlı güzel bir kupa oldu. Kaç senenin birikimiydi bu. Allahın izniyle Konyaspor böyle devam edecek. Bir günde lig şampiyonu olacağız inşallah. UEFA'ya katılıyoruz. Bu sene tadı damağımızda kalmıştı. İnşallah seneye daha başarılı oluruz" dedi.

BU KUPAYI HAKETTİK

Kupayı almayı hakettiklerini belirten takım kaptanlarından Ali Turan şunları söyledi:

"Öncelikle bütün Konya halkına, taraftarlara, oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gerçekten bu kupayı haketmiştik. Takım olarak şehir olarak haketmiştik. Herkesin duasını aldık. Yine bir ilki yaşattık. Çok mutluyuz. Çok heyecanlıyız. Geçen sene UEFA, bu sene Türkiye Kupası. Hakettiğimizi düşünüyoruz. Bu sene UEFA da bir tecrübesizlik yaşadık. İkinci senemizde inşallah daha iyi bir Konyaspor izletiriz" diye konuştu.

Kupayla şehir turu atan futbolcular daha sonra Kayacık Tesislerine gitti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Zonguldak'ta 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı

SONRAKİ HABER

Güngören'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...