31 Mayıs 2017 21:56

Enterprise araç kiralama hizmetleri

Enterprise araç kiralama ile birçok avantajdan faydalanacak ve istediğiniz model aracı ekonomik fiyatları ile kiralayacaksınız.

Paylaş

Araç kiralama hizmetleri, beklenti ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak çoğu zaman hayat kurtarıcı bir niteliğe sahiptir. Enterprise araç kiralama ile sizler birçok avantajdan faydalanacak ve istediğiniz model aracı ekonomik fiyatları ile kiralayacaksınız. Aracı günlük, haftalık, yıllık ya da kendi belirlediğiniz süreler içerisinde kiralayabilirsiniz. Araç satın almaya karar verdiğiniz zaman aracın ücretini toplu ödeyecek ya da kredi kullanmanız gerekecek. Satın aldığınız aracın sigorta işlemleri, bakım ve onarımı, lastik değişimi gibi masrafları ile karşı karşıya kalacaksınız. Araç satın aldığınız zaman ikinci el satış değerinin düşük olması da sizin için bir risk taşır.

Araç Kiralama Avantajları

Aracı uzun süreli kiraladığınız zaman size birçok avantajı bulunur. Satın alma işlemleri sırasında yapacağınız tüm masrafları araç kiralama şirketi karşılar. Enterprise araç kiralama ile sizler istediğiniz model aracı online rezervasyon edebilir ve kiralayacağınız araç hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Aracı kiraladığınız zaman ikinci el değer düşüklüğü riski ile karşılaşmazsınız. Kiraladığınız zaman kasko ve tüm sigorta işlemleri yapılmış olarak araç size teslim edilir. Uzun iş seyahatlerine çıkmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlayan araç kiralama hizmetleri ile sizler bakım ve onarımı yapılmış araçlarla tehlikesiz şekilde uzun yola çıkacaksınız. 

Enterprise Online Araç Kiralama Hizmetleri

İstediğiniz aracı online araç kiralama hizmetleri ile kiralayabilir ve araçları internet üzerinden görerek detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Araç kiralama işlemleri sırasında sizler ile sözleşme yapılır. Sözleşme içinde aracın yaşı, araçla ilgili bilgiler ve aracın tüm bakım, sigorta işlemleri yazılır. Sizler yaptığınız sözleşme ile aracı teslim alır ve belirlediğiniz süre içinde araca sahip olursunuz. Sözleşme bittiği gün dilerseniz sözleşmeyi uzatabilir ya da iptal edebilirsiniz. Araç kiralama sırasında sizler yanınızda ehliyetiniz ve sizlerden istenilen diğer belgeleri getirmeniz gerekir. Online rezervasyon işlemleri ile sizler sözleşmede yer alan bilgileri okur ve araç hakkında bilgi sahibi olduğunuz kadar yanınızda getireceğiniz evrakları da görmüş olursunuz. Online rezervasyon işlemlerinin bir diğer avantajı ise beğendiğiniz modeli rezervasyon ettirerek aracınızı önceden ayırtabilirsiniz. 

Kolay Araç Kiralama Hizmetleri

Günümüzde aracı satın almak yerine araç kiralama hizmetlerinden faydalanmak daha avantajlı duruma geldi. Kurumsal kiralama, sıfır araç kiralama, filo, ikinci el araç kiralama hizmetlerinden kısa sürede ve ekonomik olarak faydalanabilirsiniz. İş seyahatlerinizde ya da tatil ziyaretlerinizi bütçenize uygun seçeneklerle gerçekleştirmek istiyorsanız sizler de ekonomik fiyatlı oto kiralama hizmetlerinden yararlanmalısınız. Gideceğiniz yere göre ve iş durumunuza göre istediğiniz aracı kiralar ve bakım ile onarımı yapılmış araçlarla güvenli sürüşünüzü gerçekleştirirsiniz. 21 yaşını dolduran ve en az 1 yıllık B grubu ehliyete sahip olanlar araç kiralayabilir. 
Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi olan Enterprise rent-a-car ile istediğiniz model aracı kısa süre içinde kiralarsınız. Yurt içi ve yurt dışı kiralama hizmetlerinden faydalanacağınız gibi kampanyalardan da haberdar ilk siz olursunuz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi içinde çalışan firma ile sizler aracınızı istediğiniz süre içinde kiralar ve aracınızla keyifli yolculuklara başlarsınız. 
Güncel kampanyaları takip etmek için ise e- bültene katılmanız ve fırsatları görmeniz yeterli. Site üzerinden sizlere en yakın ofisleri bulabilir ve ofislerden de aracınızı kiralayabilirsiniz. Kiralamalarınız ile ilgili bilgileri müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Kiralama sözleşmesi, ek hizmetler ve yurt dışı kiralama sözleşmelerini online rezervasyon işlemlerinden okuyarak kiralayacağınız araçlar hakkında bilgi sahibi olur ve sözleşme sırasında hangi evrakları yanınızda getireceğinizi önceden bilirsiniz. (ADVERTORIAL)

ÖNCEKİ HABER

The October Revolution: Not the Past but the Future

SONRAKİ HABER

Konya'da kupa coşkusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...