06 Temmuz 2012 12:12

Pişkinliğin böylesi: 'Başarı'yı sahiplendi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç bugün bir basın toplantısı düzenleyerek eleştirileri yanıtladı. Genç’in “Burada yaşanan acı bizim acımızdır. Biz belediyelerimizle iç içe çalışarak sorunları çözmek için gayret gösteriyoruz. Bugün bile bir başarı vardır. Bu bir ekip işidir. Vatandaşlarım

Pişkinliğin böylesi: 'Başarı'yı sahiplendi
Paylaş

Düzenlediği toplantıda sel felaketi ile ilgili sorumluluğu Samsun Büyükşehir Belediyesine yükleyen Genç şunları söyledi: “TOKİ alanında ve diğer alanlarda alt yapıda bir yetersizlik varsa bunun sorumlusu Büyükşehir Belediyesi’dir. TOKİ alanında alt yapının yetersiz olduğu ve bir kısmının yenilenmesi, deplasmanının yapılması yazılarımız ile defalarca Büyükşehir Belediyesi’ne bildirilmesine rağmen herhangi bir işlem yapılmamıştır. Yasaya göre her ölçekteki nazım imar planlarının yapma ve onama yetkisi yine Büyükşehir Belediyesi’ne aittir. Konut alanı olan bir yerde TOKİ binalarını yapmıştır.

PROJENİN ARKASINDAYIZ

Burada yaşanan acı bizim acımızdır. Biz belediyelerimizle iç içe çalışarak sorunları çözmek için gayret gösteriyoruz. Bugün bile bir başarı vardır. Bu bir ekip işidir. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ekiple çözüyoruz. Yaptığımız projelerimizin arkasındayız. Hem kentsel dönüşüm arkasındayız hem de ulusal ve uluslararası yatırım yapan bütün firmaların arkasındayız.” (SAMSUN)


11 KİŞİ ÖLDÜ İNŞAAT SÜRÜYOR

Samsun’un Canik İlçesinde meydana gelen  selde kaybolan 47 yaşındaki Mustafa Gazel’in cesedi bulundu, hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükseldi.

Öte yandan dere yatağına yapıldığı için büyük can kaybının yaşandığı TOKİ  Kuzey Yıldız konutlarının inşaatını, ölümler bile durduramadı. TOKİ konutlarının diğer etaplarında inşaatların devam ettiği ortaya çıktı.  NTV muhabiri Murat Koralp’in haberine göre, taşan Mert Irmağının kıyısında birçok TOKİ konutunun  daha yapımı devam ediyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TOKİ bunu hep yapıyor!

SONRAKİ HABER

İşsizim bugün…

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...