30 Mayıs 2017 14:15

Eşini ve kızını öldürüp intihar etti  

İzmir, Bornova'da fabrika işçisi 28 yaşındaki Sami Ergu eşi Serap Ergu ve kızı 5 yaşındaki Sena Ergu'yu bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.

Paylaş

İzmir'in, Bornova ilçesi Çamdibi Semti'nde fabrika işçisi 28 yaşındaki Sami Ergu, özel güvenlik görevlisi eşi Serap Ergu ve kızı 5 yaşındaki Sena Ergu'yu bıçakla öldürdükten sonra, bıçağını boğazına saplayıp intihar etti.  Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Sami Ergu'nun, eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etmeden önce yazdığı 'Yapmak zorundaydım' notu bulundu.

Olay, Çamdibi 5107 Sokak 14 numarada oturan Ergu'nun ailesinin yakınları kendilerinin haber alınmayınca, Sami Ergu'nun kardeşi Sabit Ergu'nun eve gelmesiyle ortaya çıktı. Zili çalmasına karşın yanıt alamayınca yedek anahtarla kapıyı açan Sabit Ergu, ağabeyi Sami, yengesi Serap ve yeğeni Sena'nın  cesetleriyle karşılaştı. Sabit Ergu hem polise hem yakınlarına haber verdi.

Ergu ailesinin yakınları eve akın ederken, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlileri, 3 kişinin de öldüğünü belirledi.

EŞİNİ,KIZINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETMİŞ

Kemalpaşa'da bir fabrikada çalışan Sami Ergu'nun, iki gündür bronşit teşhisiyle raporlu olduğu için işe gitmediği belirlendi.

Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Sami Ergu'nun, önce Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olan eşi Serap Ergu'yu bıçakla öldürdüğü, ardından 5 yaşındaki kızı Sena Ergu'yu aynı oda içerisinde öldürüp aynı bıçağı boğazına saplayarak canına kıydığı belirlendi.

Polisin evdeki araştırmaları sırasında Ergu'nun kullandığı ilaçlar da bulundu. Ayrıca  Sami Ergu'nun yazdığı 'Herkese hastalık bulaştırıyorum. Yapmak zorundaydım"' notu da bulundu.

Olay yerinde savcının incemelemisinin ardından Serap ve Sami Urgu çifti ile kızları Sena'nın cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polisin, Sami Ergu'nun cep telefonu ve bilgisayarı ile sosyal medya hesaplarını da incelemeye aldı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

'Ekolojik yıkımla mücadele haftası' başlıyor

SONRAKİ HABER

Symbol of Gezi Resistance Deniz Karacagil lost her life at the Raqqa Operation

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa