30 Mayıs 2017 09:14

Çaycuma Uçurtma Şenliği 4 Haziran’da

Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliğinin 13. Geleneksel Uçurtma Şenliği 4 Haziran Pazar günü Çaycuma Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşecek.

Paylaş

Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından her yıl düzenli olarak yapılan geleneksel uçurtma şenliğinin 13.’sü, Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği ve Çaycuma Belediyesi işbirliği ile 4 Haziran 2017 Pazar günü yapılacak. Çaycuma Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde (lunapark yanı) yapılacak olan şenlik saat 12.00'de başlayacak.

YAZAR SEVDA MÜJGAN ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

Çocuk edebiyatı yazarlarından Sevda Müjgan'ın çocuklarla söyleşi yapıp kitaplarını imzalayacağı uçurtma şenliğinde, en yükseğe çıkan uçurtma, en özgün yapımlı uçurtma ve yardım almadan en iyi uçurtma uçuran en küçük yarışmacı kategorilerinde yarışma yapılacak. 

Katılımcılar yarışmaya kendi yaptıkları uçurtmaların yanı sıra hazır uçurtmalarla da katılabilecekler.

Kategorilerde ilk üçe giren yarışmacılara madalya ve kitap verilecek. Tüm katılımcılara ise anı madalyası ve dondurma verilecek.

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen şenliğe çocuk, genç ve yaşlı herkes davet edildi.

Palyaço gösterileri, okul öncesi çocuklarına yönelik etkinliklerin yanı sıra TEMA Çaycuma Temsilciliği tarafından 5 Haziran Çevre Koruma Haftası nedeniyle şenlik alanında stant açılıp çocuklarla birlikte etkinlikler yapılacak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Duygu Asena Roman Ödülü, Şebnem İşigüzel’in

SONRAKİ HABER

KESK'ten ihraçlara karşı İzmirlilere destek çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...