06 Temmuz 2012 09:21

Ankara’da çürüyen metrolar mı insan yuttu?

ANKARA’da bir insanın canına mal olan göçükle ilgili yetkililer hâlâ suskunluğunu korurken, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) konuyla ilgili bir açıklama yaptı.İMO’nun yaptığı gözlem ve tespitlere göre, trafiğin Akay Kavşağı’na aktığı yönde 40 metre uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki alanda &

Ankara’da çürüyen metrolar mı insan yuttu?
Paylaş

ANKARA’da bir insanın canına mal olan göçükle ilgili yetkililer hâlâ suskunluğunu korurken, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

İMO’nun yaptığı gözlem ve tespitlere göre, trafiğin Akay Kavşağı’na aktığı yönde 40 metre uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki alanda çökme meydana geldi. Göçüğün olduğu noktada telefon, haberleşme hatları, kanalları ile içme suyu dağıtım borusu ve yüzeysel drenaj büzü gibi çeşitli kentsel teknik altyapı unsurlarının bulunduğu tespit edildi.

Ayrıca Hava Kuvvetleri Komutanlığının avlusunda da 22 metre uzunluğunda çatlak meydana geldi. Yoldaki ızgaralarda da çökme belirtisi açılmalar var. 2 Temmuz 2012 tarihinde AÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Fakültesi içinde meydana gelen göçüğün yeni faciaların göstergesi olduğuna dikkat çeken oda; göçüğün Tandoğan-Keçiören metro inşaatının sebep olduğu iddiası ortada dolaşırken, ilgililerin resmi açıklama yapmamasını eleştirdi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Narlıdere’de kamp şenliği yapıldı

SONRAKİ HABER

Tez-Koop-İş:17 MEB işçisi mağdur

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa