29 Mayıs 2017 23:41

Antalya'da '101 Korkmaz İnsan' turnuvası düzenleniyor

Antalya'da emek ve demokrasi güçleri, 'Barışa ses ver' temasıyla '101 Korkmaz İnsan Barış ve Dostluk Futbol Turnuvası' düzenliyor.

Paylaş

Mahir DOĞAN
Antalya

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından “101 Korkmaz İnsan Barış ve Dostluk Futbol Turnuvası” düzenleniyor. “Barışa ses ver” temasıyla düzenlenen turnuva 2 Haziran’da Muratpaşa Belediyesine bağlı Konuksever Stadyumu'nda başlayacak.

2015 yılındaki 10 Ekim Ankara Katliamı’nda hayatını kaybeden 101 kişiden biri olan EMEP GYK Üyesi Korkmaz Tedik anısına düzenlenen turnuvaya bu yıl Muratpaşa Belediyesi de destek veriyor.

İkincisi düzenlenecek olan turnuvaya lise, üniversite ve mahallelerden gençlik takımlarının yanı sıra, DİSK ve KESK’e bağlı sendika takımları, siyasi parti, Alevi dernekleri ve demokratik kitle örgütleri de katılıyor. 

İLK MAÇ BERNA’NIN KIZ KARDEŞLERİ-DİREN SPOR

Turnuvada 6’sı kadınlardan oluşmak üzere toplam 48 takım yer alacak. İlk maç, 2 Haziran’da saat 18.00’de Berna’nın Kız Kardeşleri ile Diren Spor kadın takımları arasında başlayacak.

18 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

18 Haziran’da oynanacak karşılaşmalarla kazanan takımlar kupalarını, diğer katılımcı takımlar plaketlerini alacak. Final günü düzenlenecek olan ödül töreninden sonra tüm katılımcılar ve izleyicilere Korkmaz Tedik’in sevdiği yemeklerden yapılarak birlikte yemek yenilecek.

Turnuvayla ilgili haberler ve maç bilgileri Facebook’taki 101 Korkmaz İnsan Barış ve Dostluk Turnuvası / Antalya grubundan paylaşılacak.

ÖNCEKİ HABER

Bafa gölü yaşam mücadelesi veriyor

SONRAKİ HABER

Tan Baskını, 6-7 Eylül… Can Dündar 'O Gün'lere ışık tutuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa