Mudanya'da baba ile oğluna 'oruç' saldırısı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 4 kişilik bir grup, baba ile oğula 'Neden oruç tutmuyorsunuz' diyerek saldırdı.

29 Mayıs 2017 12:18
Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde dün akşam saatlerinde deniz otobüsü ile İstanbul'a gitmek için kafeteryada bekleyen baba ile oğul, oruç tutmadıkları gerekçesiyle saldırıya uğradı. Arbede sırasında yumruk darbeleri alan baba ve oğul şikayetçi olmazken, olay bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı.

Saldırı dün Güzelyalı Mahallesi'ndeki deniz otobüsü terminali içindeki kafeteryada meydana geldi. İddiaya göre, kafeteryanın üstü açık bölümünde oturan baba oğulun yanına gelen 4 kişi ‘neden oruç tutmuyorsunuz’ diyerek sataştı. Daha sonra saldırganlardan biri baba ve oğluna yumrukla vurdu.

Kafeteryada çalışan bir görevli, "Dört kişi gelip kafeteryanın açık hava bölümünde oturan ve yemek yiyen baba ve oğlu ile 'neden oruç tutmuyorsunuz' diyerek tartıştı. Aralındaki restleşme, kavgaya dönüşünce, baba ve oğlu yumruk darbelerine hedef oldu.  Bir kişinin burnu kanadı. Vatandaşlar bu kişilerden şikayetçi olmalarını istedi. Fakat dayak yiyen kişi, 'firma şikayetçi olsun' diyerek ayrıldılar. Ardından İstanbul'a döndüler" diye konuştu.

Kavga sonrası bir kişi tarafından cep telefonuyla çekilen görüntü sosyal medyada yayınlanırken, Mudanya'da polise olayla ilgili olarak kimsenin şikayetçi olarak başvurmadığı öğrenildi. (Bursa/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Haydarpaşa’dan kitaplara yolculuk başlıyor

SONRAKİ HABER

İskenderun'da da Arapça tabelalar sökülüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...