06 Temmuz 2012 09:03

Komiser, polis eşini öldürüp intihar etti

Ankara'da komiser Ümit Karakafa, boşanma davası açan polis eşi Gülşah Karakafa'yı öldürdükten sonra intihar etti.Eskişehir Sivrihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser 29 yaşındaki Ümit Karakafa, boşanma davası açan ve ayrı yaşadığı Ankara Emniyet Müdürlüğü

Komiser, polis eşini öldürüp intihar etti
Paylaş

Ankara'da komiser Ümit Karakafa, boşanma davası açan polis eşi Gülşah Karakafa'yı öldürdükten sonra intihar etti.

Eskişehir Sivrihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser 29 yaşındaki Ümit Karakafa, boşanma davası açan ve ayrı yaşadığı Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli eşi 25 yaşındaki polis Gülşah Karakafa'yı servis beklerken, 4 kurşunla vurup öldürdü. Karakafa, ardından tabancayı kendi başına dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

Boşanma davası açtığı komiser eşi Ümit Karakafa'dan sürekli silahlı tehdit alan Gülşah Karakafa, 2 gün önce savcılığa başvurarak koruma talep etti. Bunun üzerine durumu değerlendiren savcılık, Gülşah Karakafa'ya koruma verilmesini onayladı. Ancak işlemler uzadığı için Gülşah Karakafa'ya bugün de koruma tahsis edilmedi.

Ölen Gülşah Karakafa'nın kız kardeşi Melisa Karakaya, ablasının sürekli tehdit edildiğini belirterek, "Ablamı koruyamadılar. Sürekli tehdit ediliyordu. Defalarca tehdit aldığını söyledi ama yine de koruyamadılar. Şimdi ben her polis gördüğümde krize girecem. Ablamı koruyamadılar" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bir ağır hasta tutsak daha yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Leyla’nın Evi son kez İzmir’de

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...