27 Mayıs 2017 23:49

Beşiktaş şampiyonluk için sahada

Süper Lig’de Beşiktaş, üst üste ikinci, toplamda 15. şampiyonluğunu kazanmak için bugün Gaziantepspor deplasmanına çıkıyor.

Paylaş

Süper Lig’de Beşiktaş, üst üste ikinci, toplamda 15. şampiyonluğunu kazanmak için bugün Gaziantepspor deplasmanına çıkıyor.

Bu sezon oynadığı 32 maçta 21 galibiyet 8 beraberlik 3 mağlubiyetle 71 puan toplayan, 65 gol atıp 30 gol yiyen siyah beyazlılar küme düşen Gaziantepspor karşısında da 3 puan arayacak.

Karakartallar, 16 deplasman maçında topladığı 31 puanla sezonun Fenerbahçe ile birlikte en başarılı dış saha ekibi. 

27 yıl sonra küme düşen Gaziantepspor’un ise 26 puanı bulunuyor. Gaziantepspor, 1. Lig öncesi taraftarlarına son Süper Lig maçını izletecek. Müsabaka saat 19.00’da başlayacak.

Süper Lig’de günün diğer maçlarının programı şöyle: 16.00 Bursaspor-Gençlerbirliği * 16.00 Karabükspor-Kayserispor * 16.00 Osmanlıspor-Çaykur Rizespor.

TAKIMDAN AYRILACAK İSİMLER

Beşiktaş sezon sonunda defans hattından Rhodolfo, Alexander Milosevic, Pedro Franco ve Ersan Gülüm’le yolları ayırmaya hazırlanıyor. Beşiktaş’tan gönderilmesi düşünülen oyuncular bu dört isimle sınırlı kalmayacak. Mevcut kadroda uzun zaman kendine yer bulamayan oyuncular da bonservisi ile veya kiralık olarak takımdan gönderilecek. Bu isimlerin başında Aras Özbiliz bulunuyor. Takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan diğer isimlerse 4. santrfor yedeğine düşen Ömer Şişmanoğlu, son iki sezonu ameliyatlarla geçiren Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Denys Boyko.

 

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

AİHM Deniz Yücel başvurusunu en kısa sürede inceleyecek

SONRAKİ HABER

2017 model playout

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...