27 Mayıs 2017 05:20

Fenerbahçe’nin konuğu Trabzonspor

Süper Lig'de 33. hafta maçlarında bugün Fenerbahçe-Trabzonspor, Medipol Başakşehir-Adanaspor maçları öne çıkıyor.

Paylaş

Süper Lig’de 33. hafta mücadelesinde bugün 4 maç oynanacak. Haftaya 4 puan önde giren Beşiktaş, alınacak sonuçlara göre şampiyonluğunu ilan etme şansına sahip.

Günün ilk maçı 16.00’da Kasımpaşa ile Antalyaspor arasında oynanacak. Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ı eski takımıyla karşı karşıya getiren maç, Antalyaspor’un beşinci sıradaki yerini koruması açısından önemli.

Aynı saatte oynanacak bir diğer maçta Konyaspor, Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak. 5 maçtır kazanan Akhisar ligin en formda ekibi. Okan Buruk’un öğrencileri bu maçlarda 20 gol attı.

Saat 18.00’de Medipol Başakşehir, Adanaspor’la karşılaşacak. Küme düşmesi kesinleşen Adanaspor karşısında mutlak 3 puan hedefleyen Başakşehir, şampiyonluk umudunu son maça taşımak istiyor. Başakşehir sahadan yenilgiyle ayrılırsa 4 puan önündeki Beşiktaş şampiyonluğunu garantileyecek.

Günün son maçı ise 19.00’da Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında. 60 puanla üçüncü sırada yer alan Fenerbahçe, yerini korumak için bordo mavilileri mağlup etmek istiyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Esenyurt'ta çatıya çıkan kişi araçların üzerine kiremit attı

SONRAKİ HABER

Hafriyat kamyonu iş yerine girdi: 1 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...