05 Temmuz 2012 10:05

Bakanı Ergin’e Deniz Feneri sorusu

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e Deniz Feneri soruşturmasını yürütürken davadan el çektirilen Cumhuriyet Savcıları Nadi Türkaslan, Abdulvahap Yaren ve Mehmet Tamöz’ün sanık durumunda olmasını şaşırtıcı bulup bulmadığını soru önergesiyle sordu.Havutça, Ergin’

Bakanı Ergin’e Deniz Feneri sorusu
Paylaş

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e Deniz Feneri soruşturmasını yürütürken davadan el çektirilen Cumhuriyet Savcıları Nadi Türkaslan, Abdulvahap Yaren ve Mehmet Tamöz’ün sanık durumunda olmasını şaşırtıcı bulup bulmadığını soru önergesiyle sordu.

Havutça, Ergin’den Deniz Feneri Derneği ile Almanya ve Türkiye’de yürütülen soruşturmalarda adı geçen Deniz Feneri e.V’nin bağlantılı olduğuna ilişkin iddialarla ilgili Bakanlığın yürüttüğü bir inceleme olup olmadığını da yanıtlamasını istedi. Havutça ayrıca, Yargıtay’da yargılanan savcılara istenen cezanın, Deniz Feneri davası sanıklarına istenen cezadan daha fazla olması Bakan Ergin’in nasıl değerlendirdiğini de sordu. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Fukuşima’da suçlu yöneticilermiş

SONRAKİ HABER

Le Monde: Türkiye’de özgürlük yolu giderek daralıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa