05 Temmuz 2012 09:21

KPSS cumartesi günü yapılacak

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilecek. Sınav, cumartesi 09.30’da başlayacak.KPSS, cumartesi sabah ve öğleden sonra, pazar sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda, il merkezleriyle Lefkoşa’da yapılacak. Sınava, lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek

KPSS cumartesi günü yapılacak
Paylaş

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilecek. Sınav, cumartesi 09.30’da başlayacak.

KPSS, cumartesi sabah ve öğleden sonra, pazar sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda, il merkezleriyle Lefkoşa’da yapılacak. Sınava, lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek. Sabah oturumları 09.30’da, öğleden sonraki oturumlarsa 14.30’da başlayacak.

SINAV DÖRT OTURUMDA GERÇEKLEŞEK

Cumartesi sabah oturumunda Genel Yetenek ve Genel Kültür testlerinin cevaplandırılacağı birinci bölümün süresi 120 dakika, Yabancı Dil testinin cevaplandırılacağı ikinci bölümün süresi 60 dakika, cumartesi öğleden sonra oturumunun süresi 150 dakika, pazar sabah ve pazar öğleden sonra oturumlarının süresi ise 210 dakika olacak. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Yeni yargı paketi beraati engelledi

SONRAKİ HABER

Ensesti bildirmeyen aile üyesine dava yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...