24 Mayıs 2017 06:57

Akit ve Güneş'ten Manchester manşeti: Ektiklerini biçiyorlar

Yandaş Akit ve Güneş, İngiltere'nin Manchester kentindeki saldırıya dair attığı manşette 'Rüzgar ekenler fırtına biçiyor' dedi.

Paylaş

İngiltere'nin Manchester kentinde gerçekleştirilen ve 22 kişinin hayatını kaybettiği bombalı intihar saldırısı bugün pek çok gazetenin manşetlerine taşındı.

Habertürk, "United for Manchester" manşetiyle kentin dünyaca ünlü futbol kulübü Manchester United'a vurgu yaptı ve "Manchester için birlik" dedi.

Hürriyet, "Yine aynı alçaklar" ifadesiyle saldırıyı IŞİD'in üstlendiğine işaret etti. Karar, "Sınırsız vahşet" manşetini atarak saldırıda çok sayıda çocuğun da hayatını kaybettiğine dikkat çekti.

Sabah, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Teröre karşı yanınızdayız" ifadesini öne çıkardı. Star, "İngiltere diken üstünde", Akşam, "İngiltere teröre teslim" dedi.

Yandaş medyada Akit ise "Rüzgar ekenler fırtına biçiyor" manşetini attı. Akit, "İngiltere'nin kalbi terörle sarsıldı" derken "Türkiye'yi mücadelesinde yalnız bıraktığı gibi terör örgütlerine kucak açıp onları silahlandıran Batı, elleriyle büyüttüğü terörle bu defa İngiltere'nin kalbinde yüzleşti" ifadesini kullandı. Güneş de "Ektiklerini biçiyorlar" manşetini kullandı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tutuklu HDP milletvekili çocuğunu yanına istedi

SONRAKİ HABER

Eskişehir Şişecam işçileri: Pes etmeyeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...