23 Mayıs 2017 10:29

Aç kalan çakal markete girdi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, aç kalan çakal, markete girdi. Reyonlarda dolaşıp kasaya çıktıktan sonra marketi terk etti.

Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, aç kalan çakal, müşterilerin bulunduğu sırada markete girdi. Reyonlarda dolaşan ve kasanın üzerine çıkan çakal daha sonra müşterilerin şaşkın bakışları arasında marketten ayrıldı. Çakalın markette dolaşması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Mudanya'da 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren markete 12 Mayıs Cuma günü sabahın erken saatlerinde aç kalan bir çakal girdi.  Reyonlarda müşterilerin arasında dolaşan çakal, kasanın üzerine de çıktıktan sonra yiyecek bir şey bulamayınca marketten ayrıldı. Market sahibi Oğuzhan Akay, "Sabah ben markette yoktum. çalışanların bulunuyordu. Çakal gelip markette gezmiş.  Kasanın üzerine de çıkıp bazı eşyaları devirdikten sonra kaçmış” dedi. Çakalın markete girişinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiğini söyleyen Akay, "Normal şartlarda doğal ortamlarında gördüğümüz çakal ilçe merkezine inip markete girince gözlerimize inanamadık" dedi. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Antalya'da Gülmen ve Özakça için 2 günlük açlık grevi

SONRAKİ HABER

CHP'li Yarkadaş: Engellilere verilen üç kuruşu da kestiler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...