23 Mayıs 2017 07:36

AKP Kocaeli binasına 'rabia'lı Erdoğan fotoğrafı

AKP Kocaeli İl Binası'nda tabela yeniden değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP Genel Başkanı olmasını ardından 'rabia'lı tabelası asıldı.

Paylaş

AKP İl Başkanlığı'nın çatısında yer alan Erdoğan'ın fotoğrafı Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından indirilip, yerine partinin Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafı konulmuştu. Ahmet Davutoğlu'nun istifasının ardından partinin yeni Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın fotoğrafı partinin binasının üzerindeki yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anayasa değişikliği ile kurucusu olduğu partisinin yeniden Genel Başkanı olması ile birlikte Binali Yıldırım'ın fotoğrafı kaldırılarak yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rabia işareti verirken çekilen fotoğrafı konuldu.

Ahmet Davutoğlu ve Binali Yıldırım'ın selam verirken çekilen fotoğrafları çatıdaki çelik konstrüksiyondan yapılan panoya konulurken, panoda ise 'Kocaeli Hazır Hedef 2023' yazısı yer almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise 'rabia' lı pozu konulurken, panoda ise 'Hedef 2023. Kutlu Yürüyüşe Devam' yazısının yer alması dikkat çekti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

1. Hatay Kitap Fuarı sona erdi

SONRAKİ HABER

Tokat'ta Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...