23 Mayıs 2017 06:37

Dışişleri Bakanlığı, Manchester saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, İngiltere'nin Manchester kentinde düzenlenen ve en az 22 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı kınadı.

Paylaş

Dışişleri Bakanlığı, İngiltere'nin Manchester kentinde düzenlenen ve en az 22 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı kınadı.

Yapılan açıklamada "Terör belasına karşı bu belayı üreten her türlü çevrenin kökünü her yerden kazımak için yakın dostumuz ve müttefikimiz Birleşik Krallık'la birlikte yürütegeldiğimiz kararlı ve etkin mücadeleyi omuz omuza sürdürmeye devam edeceğiz. Manchester'daki kalleş saldırıya vereceğimiz en iyi ortak cevap bu olacaktır" denildi.

Dışişleri Bakanlığı'nın yazılı açıklamasının tamamı şöyle:

"Birleşik Krallığın Manchester kentinde dün gece meydana gelen ve çok sayıda ölü ve yaralının olduğu terör saldırısını kuvvetle kınıyoruz. İnsanlıktan çıkmış varlıkların ve odakların düzenlediği bu tür kalleşçe saldırıların vahşeti ile acısını maalesef çok iyi bilip hisseden ülkemiz ve halkımız adına Birleşik Krallık ile halkına en derin taziyelerimizi sunuyoruz. Terör belasına karşı bu belayı üreten her türlü çevrenin kökünü her yerden kazımak için yakın dostumuz ve müttefikimiz Birleşik Krallık'la birlikte yürütegeldiğimiz kararlı ve etkin mücadeleyi omuz omuza sürdürmeye devam edeceğiz. Manchester'daki kalleş saldırıya vereceğimiz en iyi ortak cevap bu olacaktır." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

İnsan Hakları Anıtı ve Yüksel hâlâ abluka altında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...