22 Mayıs 2017 15:12

Zeynep Oral’a saygı gecesi

Beşiktaş Belediyesi 'Ustalara Saygı' toplantıları, 26 Mayıs Cuma akşamı yapılacak Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Zeynep Oral’a Saygı Gecesi ile sürüyor.

Paylaş

Kültür, sanat, edebiyat ve düşün dünyasındaki usta isimlerin çeşitli yönleriyle izleyici ile buluşmasını hedefleyen Beşiktaş Belediyesi “Ustalara Saygı” toplantıları, 26 Mayıs Cuma akşamı Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Zeynep Oral’a Saygı Gecesi ile sürüyor.

Faruk Şüyün’ün 12 yıldır hazırladığı “Ustalara Saygı” etkinliklerinin 150’ncisi Akatlar Kültür Merkezinde yapılacak. Türkiye Tiyatro Eleştirmenleri Birliği, Nâzım Hikmet Vakfı, Türkiye-Yunanistan Dostluk ve Barış Derneği, KA-DER (Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği), Ana-Kültür Vakfı, “WINPEACE” (Türkiye ve Yunanistan Kadınları Barış Girişimi) gibi kuruluşların kurucularından olan, halen PEN Yazarlar Derneği Türkiye Başkanlığını sürdüren Zeynep Oral için Fazıl Say ve Genco Erkal’ın sahne alacakları etkinliğe Zuhal Olcay, Piyanist Saki Çimen eşliğinde bir şarkıyla, Mezzosoprano Aylin Ateş de Piyanist Paolo Villa eşliğinde bir arya ile konuk olacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hatay'da 10 bölge, özel güvenlik bölgesi ilan edildi

SONRAKİ HABER

Mardin'deki 1400 yıllık galeri mezarlık ziyaretçilere açıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...