20 Mayıs 2017 13:31

Kadıköy'de işhanında tecavüz

Kadıköy'de 20 yaşındaki P.K., işhanı tuvaletinde tecavüze uğradığını belirterek şikayetçi oldu.

Paylaş

Kadıköy'de 20 yaşındaki P.K., işhanı tuvaletinde tecavüze uğradığını belirterek şikayetçi oldu. Polis, "yardım etme" bahanesiyle genç kadına tecavüz ettiği ileri sürülen 17 yaşındaki şüpheliyi gözaltına aldı.

Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) haberine göre, Kadıköy Osmanağa mahallesinde bulunan bir işhanında tecavüze uğradığını belirten P.K. adlı kadın şikayetçi oldu.

Gece saat 00.30 sıralarında yaşandığı belirtilen olayda iddiaya göre sağlık çalışanı P.K (20) sokak üzerinde seyyar kahve satışı yapan yere geldi. Burada bir fincan kahve içen genç kadın, kahvecide çalışan H.A.’ya tuvaletin yerini sordu.

17 yaşındaki H.A., yakında bulunan işhanının içinde tuvalet olduğunu kendisinin de götürmekte yardımcı olabileceğini söyledi. Bunun üzerine P.K. ile H.A. işhanına gitti.

AĞLAYARAK ÇIKTI

Bir süre sonra ağlayarak işhanından çıkan P.K.’nın yanına çevre esnafı geldi. P.K.’nın, H.A.’nın tecavüzüne uğradığını anlatması üzerine olay polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, P.K.’yı polis merkezine götürdü.

Genç kadının şikayeti üzerine H.A. yakalanarak gözaltına alındı. P.K.’nın poliste verdiği ifadede, H.A.’nın kendisine bıçak tehdidiyle tecavüz ettiğini söylediği öğrenildi. H.A.’nın ise genç kadınla rızası üzerine birlikte olduklarını söylediği aktarıldı. H.A.’nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan işhanının çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerinde H.A ile P.K’nın işhanına doğru ilerlediği görülüyor. 7 dakika sonra ise P.K ve H.A. peş peşe işhanından çıkıyor.

ÖNCEKİ HABER

Pasaportu iptal edilen Enes Kanter Romanya'ya giremedi

SONRAKİ HABER

Beşiktaş Belediyesine 19 Mayıs soruşturması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...