19 Mayıs 2017 13:35

Melek A.: Öldükten sonra haber olmak istemiyorum

Cezaevinden firar eden eşi tarafından saldırıya uğrayan Melek A.; 'Ben öldükten sonra haber olmak istemiyorum'

Paylaş

Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar eden Oğulcan A, boşanmak isteyen eşi Melek A’ya saldırdı. Yardıma koşan bir kadın tarafından kurtarılan Melek A. “Ben öldükten sonra haber olmak istemiyorum” diyerek, gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Oğulcan A. Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar ederek, kendisinden boşanmak isteyen eşi Melek A’ya saldırıda bulundu. Saldırganın elinden bir kadın tarafından kurtarılan Melek A, hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Saldırgan, Melek A’yı kurtarmaya çalışan kadını da merdivenlerden ittikten sonra olay yerinden kaçtı.

Gazete Şûjin’in haberine göre saldırgan Oğulcan A, çarşamba günü gözaltına alınırken, “Kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan Fethiye Adliyesine sevk edilerek, tutuklandı. Hastanedeki tedavisi süren Melek A, büyük korku yaşadığını belirterek, öldükten sonra haber olmak istemediğinin altını çizdi. Çocuklarını görmek istemesi üzerine olay günü eşiyle buluştuğunu anlatan Melek A. “AVM’nin içine girmesini istedim, dışarı çağırdı. Döner bıçağını önceden saklamış. Merdivenlerinde oturmak istedim. Beni yukarı çıkardı. O sırada döner bıçağını sakladığı yerden alarak vurmaya başladı” dedi.

Olay sırasında oğlunun kucağında, kızının ise birkaç metre ötede olduğunu söyleyen Melek A. “Oğlumu korumaya çalıştım. Kızım ise her şeyi gördü. Bir kadın kalabalıktan yardıma koştu. Sırtından yakalayıp tutmaya çalışan kadının da ayak baş parmağında 5 dikiş var. Gücü bitince merdivenlerden aşağı itmiş. Daha sonra elini kolunu sallayarak kaçtı. Kızım sinir krizi geçirdi. Onu sakinleştirmeye çalıştı. Çok kan kaybım vardı. Hastanede gözümü açtım” diye konuştu.

Oğulcan A’nın tekrar cezaevine geri gönderildiğini sözlerine ekleyen Melek A, korkularının devam ettiğini belirterek, “‘Acaba gelecek mi? Çocuklarıma ya da bana zarar verecek mi’ korkusu olmadan yaşamak istiyorum. Gerekirse çocuklarım onu hiç tanımadan büyüsün. Gerekli tedbirler lütfen alınsın” çağrısında bulundu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Cumartesi annesi Hediye Doğan yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Urfa'da sosyal medya gözaltılarına tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...