19 Mayıs 2017 08:27

NBA’in en iyi beşi açıklandı

NBA'de normal sezonun en iyi beşleri açıklandı. İlk beşte LeBron James 11. kez yer alarak bu alandaki rekoru egale etti.

Paylaş

NBA’de normal sezonun en iyi beşleri belirlendi. Cleveland Cavaliers’tan LeBron James 11. kez ilk beşe seçilirken bu alandaki rekoru da egale etti. Houston Rockets’tan James Harden ise tüm katılımcıların oyunu alan tek isim oldu.

James ve Harden’la birlikte ilk beşin diğer oyuncuları Oklahoma City Thunder’dan Russell Westbrook, San Antonio Spurs’ten Kawhi Leonard ve New Orleans Pelicans’tan Anthony Davis oldu.

Harden kariyerinde üçüncü kez en iyi beşe seçilirken Westbrook, Leonard ve Davis ise ikinci kez en iyi beşte yer aldı.
14 yıldır profesyonel kariyerine devam eden 32 yaşındaki James, 11. kez en iyi beşe seçilerek bu alanda Kobe Bryant ve Karl Malone’a ait olan rekoru yakaladı.

Harden 100 katılımcıdan tamamının oyunu alırken James ve Westbrook 99 oy, Leonard ise 96 oy aldı.

Toplam puanlamada Davis, 343 puanla, 393 puanla ikinci beşte kalan Rudy Gobert’i kılpayı geride bıraktı.

EN İYİ İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ BEŞ

En iyi ikinci beşte Golden State Warriors’tan Stephen Curry ve Kevin Durant, Milwaukee Bucks’tan Giannis Antetokounmpo, Utah Jazz’dan Rudy Gobert ve Boston Celtics’ten Isaiah Thomas yer aldı.

En iyi üçüncü beş ise şöyle: Jimmy Butler(Chicago Bulls), Draymond Green(Golden State Warriors), DeMar DeRozan(Toronto Raptors), John Wall(Washington Wizards), DeAndre Jordan(Los Angeles Clippers). (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Mülksüzleşme’ Metis’ten çıktı

SONRAKİ HABER

Engelsiz Filmler Festivali bugün başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...