16 Mayıs 2017 11:00

Cinsel saldırıya 20 yıl hapis 

Zonguldak'ta 20 yaşındaki P.M.'ye cinsel saldırıda bulunan Hamdi K.'ye 20 yıl hapis cezası verildi.

Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Filyos beldesinde, 20 yaşındaki P.M.'ye ağaçlık alanda cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan 34 yaşındaki Hamdi K. 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Kasım 2015'te meydana gelen olayda Hamdi K., iddiaya göre Filyos Belediyesine iş başvurusunda bulunduktan sonra evine doğru yürüyen P.M.'yi zorla ağaçlık alana götürdü. Direnen P.M.'ye cinsel saldırıda bulunan Hamdi K., ardından da kimseye söylememesi için tehdit etti. 

Hamdi K.'nın yüzünü tırnaklamasına rağmen kurtulamayan P.M., daha sonra karakola giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan evli ve 2 çocuk babası Hamdi K., tutuklandı.

Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde, 'Nitelikli cinsel saldırı', 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından hakkında dava açılan Hamdi K.'nın yargılanmasına devam edildi. 

Önceki duruşmada yaptığı savunmada P.M. ile cinsel ilişkiye girmek istediğini, ancak parada anlaşamayınca tartıştıklarını ve oradan ayrıldığını ileri sürerek suçlamayı kabul etmeyen Hamdi K. için savcı mütalaasında 41 yıl hapis istemişti. 

Hakimin son sözünü sorduğu Hamdi K., "Takdiri mahkemeye bırakıyorum" dedi. 

Sanık Hamdi K.'ya, 'Nitelikli cinsel saldırı' suçundan 15 yıl, 'Kişi hürriyetini yoksun kılma' suçundan ise 5 yıl olmak üzere toplam 20 yıl hapis cezası verildi. (Zonguldak/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Filipinler Devlet Başkanı: Türkiye ASEAN'a katılmalı

SONRAKİ HABER

Kadınlar Batman'daki cinsel istismara karşı eylem yapacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...