15 Mayıs 2017 12:15

Leman Öğretmen toprağa verildi 

Anneler Günü için Marmaris’e giderken midibüsün virajdan uçması sonucu yaşamını yitiren Öğretmen Leman Kılıç için Buca Cemevi’nde tören düzendi.

Paylaş

Anneler Günü Etkinliği için İzmir’den Marmaris’e gidenleri taşıyan tur midibüsünün virajdan 30 metre aşağıya uçması sonucu yaşamını yitiren Öğretmen Leman Kılıç için Buca Cemevi’nde tören düzenlendi. Törene Kılıç’ın eşi Muharrem Kılıç, oğlu Eray Kılıç, kardeşi Hasan Kılıç, çok sevdiği öğrencileri ve sevenleri katıldı. 

Törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca Belediye Başkanı Levent Pişitina’da katılarak baş sağlığı diledi. 

Anaokulu öğretmeni 1 çocuk annesi Leman Kılıç’ın törende konuşan eşi Muharrem Kılıç, “Her şeyimizi kaybettik. Bir insanın uzaklaşması gitmesi değil. Üzüntülüyüz. Hayat noktalanıyor. Kazanın neden olduğunu bilmiyoruz. Kazayı yaşayanlar bilebilir ihmal var mı yok mu? Biz ancak duyduklarımızla uzaktan konuşuyoruz. Araştırılıyor” diye konuştu. 

Leman Kılıç’ın Patent Enstitüsü’nde çalışan kardeşi Hasan Kılıç’ın da 10 Ekim Katliamı’nda yaralandığı ve 6 ay hastanede yattığı öğrenildi. 

Törende konuşan Hasan Kılıç, “Kardeşimle birlikte 24 insanımızı kaybettik. Güzel insanlarımızı kaybettik. Katliam gibi kaza. Bu ülkede artık trafik kazalarında insanlar ölmemeli” dedi. 

Kazada yaşamını yitiren 24 kişiden biri olan 55 yaşındaki Feray Akın’ın cenazesi de, memleketi Çanakkale’nin Çan ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Özel sektörün yurt dışı borcu arttı

SONRAKİ HABER

Yük gemisi battı 3 işçi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...