15 Mayıs 2017 07:11

İntihar eden Kaynar'ın notundan babasının şiddeti çıktı

İntihar eden Boğaziçi mezunu Gizem Zülal Kaynar’ın kardeşi, notunda bahsettiği kişinin annesine şiddet uygulayan babası olduğunu söyledi.

Paylaş

İşsiz olduğu için intihar ettiği öne sürülen Boğaziçi Üniversitesi mezunu 25 yaşındaki Gizem Zülal Kaynar'ın, intiharının arkasında babasının annesine uygulaması olduğu öne sürüldü. 

İstanbul Sarıyer’de 3 arkadaşıyla aynı evde kalan Boğaziçi mezunu 25 yaşındaki Gizem Zülal Kaynar, geçtiğimiz günlerde odasında intihar etti. Genç kadın ardında “Beceremediysem lütfen siz yapın” notunu bıraktı. Kaynar’ın işsiz olduğu için intihar ettiği öne sürülmüştü.

Gizem’in ardında bıraktığı mektubunda “Hele O.’nun nasıl bir yaratık olduğunu bilen, onunla kan bağı olan kimseyi istemiyorum” dediği kişinin, geçen yıl yaşamını yitiren babası Osman Kaynar olduğu ortaya çıktı.

Gizem’in ağabeyi Sinan Kaynar, “Üniversitede akademik hayatına devam edip ileride de Ege’ye yerleşmek istiyordu. Eğer bu hayalini gerçekleştiremezse de özel bir etüt merkezi açmak istiyordu. Gizem’in babama olan nefreti, anneme uyguladığı şiddetti. Ve bize karşı nefreti de bizim buna göz yummamız olabilir” dedi. 

'CİNAYET OALBİLİR'

Diğer kardeşi Savaş Kaynar ise “Babamın psikolojik sorunları vardı. Kimseye güvenmezdi. Aşırı kıskançtı ama tüm bu takıntıları annemle ilgiliydi. Gizem babamdan gerçekten nefret etmiş olsaydı, o hayattayken intihar ederdi. Bıraktığı notta babamdan yaşıyormuş gibi bahsetmiş. Belki de bir cinayete kurban gitti ve o notu oraya bıraktılar. Birçok tutarsızlık var. Bu bir cinayet olabilir” diye konuştu.

Habertürk'ten Leyla Ünal'ın haberine göre, Gizem’in ablası Özlem Kaynar da “Ailemizde bir kopukluk vardı. Ancak bu, babamın gerginliğinden kaynaklıydı. Gizem’in, ağabeylerimden ya da amcamdan şiddet görmüş olması söz konusu değildi” ifadesini kullandı. Gizem’in intihar ettiğine inanmadığını söyleyen abla Kaynar, “Eğer intihar ettiyse bile onu yönlendiren biri var. Kendini kötü hissetmesi, yalnız hissetmesi için sebebi olabilir ama intihar etmesi için hiçbir neden yok” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TÜPRAŞ işçileri fabrikaya kapandı

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’ye gitti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...