Sultangazi'de kavga: 1 ölü

Sultangazi'de kadınlara sözlü tacizde bulundukları iddia edilen Afganistan ve Suriye uyruklu kişiler ile mahalleli arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü.

14 Mayıs 2017 22:29
Paylaş

Sultangazi'de kadınlara sözlü tacizde bulundukları iddia edilen Afganistan ve Suriye uyruklu kişiler ile mahalleli arasında çıkan kavgada 24 yaşındaki Ramazan Şahin bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin ardından mahallede toplanan gruba TOMA ile tazyikli su sıkıldı. Polis, Afganistan ve Suriye uyruklu göçmenleri kamyonete bindirerek mahalleden çıkardı.

Ramazan ŞahinOlay, Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi 85.Sokak üzerinde saat 23.00 sırlarında meydana geldi. İddiaya göre, Afganistan ve Suriye uyruklu kişiler mahalledeki kadınlara sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine mahallenin gençleri ile yabancı uruklu kişiler arasında kavga çıktı. Büyüyen kavga sırasında Ramazan Şahin bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şahin'in hayatını kaybettiği haberi üzerine kitlenin sayısı arttı. Polis TOMA ile tazyikli su sıkarak grubu dağıtmaya çalıştı.

Polis, Afganistan ve Suriye uyruklu kişileri kamyonete bindirerek mahalleden tahliye etti.

Olayların çıktığı 85. Sokak çevik kuvvet polislerince her iki taraftan kapatıldı. Ekiplerin buradaki bekleyişi sürüyor. Özel harekat polisleri, bazı adreslere girerek çok sayıda yabancı uyruklu kişiyi gözaltına aldı. Operasyonlar sürüyor. 

Ölüm haberini alan Ramazan Şahin'in yakınları hastane önünde toplandı. Hayatını kaybeden Ramazan Şahin'in dayısı Salih Arslan yaşananları şöyle aktardı:

"23.00 sıralarında Afgan ve Suriyeliler'in mahalledeki kızlara laf atması sonucu meydana geliyor. Ramazan Şahin benim yeğenim. Gürültüye aşağı iniyor, mahalledeki gençlerle Suriyeli ve Afganlarla kavga ediyorlar. Aşağı yukarı 50-60 Suriyeli ve Afganlı mahalledeki gençlerle kavga ediyorlar. Bunlardan birinin bıçaklaması sonucu Ramazan Şahin hayatını kaybediyor." (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Europol: Yeni bir siber saldırı düzenlenebilir

SONRAKİ HABER

Antalya Valisi Münir Beyin paylaşımı güldürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa