14 Mayıs 2017 21:26

Alkolü fazla kaçıran yurttaş su kuyusuna düştü

Adana'da alkol aldıktan sonra tuvalet ihtiyacını gidermek için narenciye bahçesindeki ağaçlık alana giden Hüseyin Abike, su kuyusuna düştü.

Paylaş

Olay, saat 22.30 sıralarında Adana'nın Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi'ndeki narenciye bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, narenciye bahçesinde bekçilik yapan arkadaşının yanına akşam yemeğine gelen Hüseyin Abike, yemekte alkol aldı. Yemekten sonra tuvalet ihtiyacını karşılamak için ağaçların bulunduğu yere gitmek isteyen Abike, sulama içi yapılan 4 metrelik kuyuya düştü.

Abike'nin yardım çığlıkları üzerine çevredeki yurttaşlar durumu itfaiyeye, sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Abike'yi düştüğü yerden çıkartmak için yoğun çaba sarf etti.

Alkolün etkisi ve yaşadığı olay karşısında şoka giren Abike, kendisini kurtarmak isteyen itfaiye erlerine defalarca "Ben neredeyim" diye sordu.

İtfaiye erleri tarafından sandalye sedyeye oturtulan ve iple yukarı çekilerek çıkartılan Abike, sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı Abike, ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Abike ile birlikte alkol alan bahçe bekçisi, arkadaşının tuvalet ihtiyacını gidermek istediği sırada düştüğünü söyledi. Hastanede tedavisi devam eden Abike'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Referendum in Turkey: The ‘no’ bloc needs a programme

SONRAKİ HABER

Fatih Erkoç Mersin'de sahne aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...