14 Mayıs 2017 13:01

24 kişinin öldüğü Sakar Geçidi'ne karanfil bıraktılar

Anneler Günü için yola çıkan çoğu kadın ve çocuk 24 kişinin öldüağü kazada hayatını kaybedenler için kazanın olduğu yere karanfiller bırakıldı.

Paylaş

Anneler Günü'nden bir gün önce meydana gelen, 24 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından, Marmaris yolu üzerindeki Sakar Geçidi ziyaretçi akınına uğradı. Anneler Günü etkinlikleri için yola çıkan çoğu kadın ve çocuk 24 kişinin can verdiği feci kazada hayatını kaybedenler için kazanın olduğu yerde bulunan cep otoparkındaki duvarlara karanfiller bırakıldı.

Aydın Söke'den geldiğini söyleyen Rüştü Yalın, "Acı hepimizin acısı, Anneler Günü'nde bu kadar anneyi kaybetmek çok üzücü" dedi.

Kazayı duyunca çok üzüldüğünü söyleyen Saliha İbik ise "Gezmeye gidenlerin böyle kaza yaşaması beni derinden etkiledi. Ben de kardeşimi ve yeğenimi kazada kaybettim. Bodrum'dan gelirken, olay yerine bakmak istedim. Çok üzüldük, Anneler Günü böyle acıyla kutlanmaz. Böyle kazalarda aklıma kardeşim geliyor" diye gözyaşı döktü.

Motosiklet kullanan Musa Şahin ise "Feci kazada 24 canımız gitti. Çok üzüldük. Kaza yerini görmek için buraya geldim. Hayatını kaybedenler için karanfil bıraktım" dedi.

Bu arada kazanın yaşandığı yerden 1.5 kilometre ileride bulunan freni tutmayan araçlar için yapılan kaçış rampası da dikkat çekti. Midibüs şoförü Armağan Sertbaş'ın 1.5 kilometre daha ileriye kadar gidebilseydi, kaçış rampasına girip, kazanın önüne geçebileceği öğrenildi. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

2 çocuğunu panzer ezen anne, Anneler Günü'ne yaslı girdi

SONRAKİ HABER

Hatice, salep parasıyla yaşama tutunacak!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...